Contacteaza-ma!

DESPRE MINE

Pasionat de pescuit de la vârsta de 6-7 ani, am început – ca mai toți – cu o undiță improvizată din te miri ce crengi de măceș sau  bucăți de trestie.

La Revoluție aveam aproape 10 ani, și deja aveam o lansetă Germina, cumpărată  cu toți banii strânși după ce am muncit o vară întreagă cu ziua, la fermele din localitatea mea natală.

În 1993 am primit cadou de la părinți o lansetă de match, dar telescopică, heh, apoi în următorul an o bună parte din alocații s-au dus către o lansetă si o mulineta de răpitor.

Apoi, în 1997 am avut primul contact cu feeder-ul, și am cumpărat din Sibiu primele coșulețe închise, de viermi. Au stat însă în trusă  mult timp, pentru că, neavând informații, nu înțelegeam cum să  le folosesc. Puneam eu nadă in ele , dar acolo rămânea.

Am fost mereu pasionat de a citi tot ce tinea de pescuit. De la Pescarul si vanatorul si Pescar Modern, la revistele straine pe care le cerseam oricaruia care stiamc a ajunge in afara tarii.

Apoi in 1998/99 am inceput sa am acces la costuri mai umane, la internet.  Și  jocul s-a schimbat complet. Am adunat de oriunde am putut informații, mi-a plăcut tot timpul să îmi pun întrebări să caut răspunsuri.  Și internetul a fost o binecuvântare în sensul asta. Asa ca am decis sa întorc înapoi informatia, să o las către alți exploratori, și să dau si altora din ceea ce am primit, imbogatita, sper eu, cu experientele personale.

Asa s-au nascut mai multe proiecte, de la “dependent de feeder “la “initiere in pescuit”, asa am ajuns sa colaborez cu revistele de profil, sa fac emisiuni pe TV dar si pe youtube, si acum sa dezvolt proiectul Super Pescar.

Fir intins!

Claudiu

FORMULAR DE CONTACT:

Poți folosi formularul acesta pentru a intra in legătură cu mine (pe e-mail). Este testat și … culmea , chiar funcționează!

Scroll to Top