Despre mine

crap la method feeder

Despre Super Pescar

Salut! Eu sunt Claudiu Banu, pescar, fotograf & blogger. Fac parte dintr-un club sportiv de pescuit (2.20 Baits), particip la competiții de profil, și acum scriu pe SuperPescar.ro, pentru că încerc să pun umărul la ridicarea nivelului de civilizație a pescuitului românesc .

Înainte de toate astea am lucrat în câteva multinaționale, am fondat și lucrat din 2013 cu magazinul FeederShop , am colaborat cu presa halieutică, și cu televiziunea Fishing and Hunting. Ba chiar am urmat timp de 2 ani și cursurile Centrului național de formare si perfecționare a antrenorilor și am devenit din 2017 antrenor de pescuit sportiv. Iubesc  pescuitul. Am mai spus asta? 

Chiar dacă nu formal, ci din nevoie și pasiune, m-am specializat în ultimii ani și în SEO, copywriting și marketing digital. Am desfășurat multiple proiecte online, printre care și dependentdefeeder.ro.

Pescuiesc la pașnici dar și la răpitori, fără discriminare. Superpescar.ro este locul meu personal de joacă unde abordez idei, opinii, sfaturi și ghiduri despre orice stil de pescuit, de la vargă, la lansetă, de la plută, la feeder, de la baltă la râu și până la mare. Este locul unde vorbesc subiectiv sau obiectiv despre echipamente, noutăți, tehnici & principii, locul unde adun și spun povești, împărtășesc opinii, dar scriu și ghiduri, ofer sfaturi și vorbesc despre idei testate pe apă. 

Superpescar.ro este un proiect susținut financiar de mine dar si de voi, de cititori. Dacă dați click pe reclamele de pe site sau dacă cumpărați un produs prin link-uri de pe site, este posibil să obțin un mic comision. Acestea sunt folosite pentru dezvoltarea continuă a proiectului.

Fir întins!

pescuit pe dunare - dril la rasarit

Fotografii si clipuri

Intr-o era in care media traditionala s-a mutat pe web, creatorii de continut devin noii jurnalisti. Eu te pot ajuta cu texte si imagini profesionale pentru promovarea produsului tau ! 

scobari mari pe dunare

consultanta

Fie ca e o simpla campanie web, sau un complex workshopuri despre pescuit,  pot pune experienta  mea in slujba proiectului tau!

pescuit la platica

copywriting si seo

Proiectul tau are nevoie de continut specific legat de pescuit?  Te pot ajuta cu asta! Da-mi un e-mail si haide sa stam de vorba!