Despre mine

Claudiu Banu & Super Pescar

super pescar claudiu banu

Claudiu Banu este o figură polivalentă în lumea pescuitului românesc, un amestec de pasiune și profesionalism care se reflectă în fiecare aspect al vieții sale. Cunoscut atât ca pescar experimentat, cât și ca fotograf și blogger, Claudiu a dedicat o parte semnificativă din viața sa artei pescuitului, un domeniu în care excelența sa nu este doar recunoscută, ci și profund respectată.

Membru fondator al asociației clubului sportiv de pescuit 2.20 Baits, Claudiu nu doar că participă la competițiile de profil, dar și contribuie activ la îmbunătățirea și evoluția pescuitului românesc prin articolele sale pe SuperPescar.ro. Experiența sa vastă nu se limitează doar la pescuit; înainte de a-și dedica timpul acestei pasiuni, Claudiu a acumulat o experiență valoroasă lucrând în multinaționale, a fondat și a administrat magazinul FeederShop, și a colaborat cu presa halieutică și televiziunea Fishing and Hunting.

De-a lungul carierei sale în competițiile de pescuit, Claudiu a obținut performanțe remarcabile, inclusiv medalia de bronz de două ori cu echipa la Campionatul Privat AGVPS Feeder Clasic pe echipe în 2012 și 2019, cel mai important concurs național de pescuit la feeder clasic. De asemenea, a obținut locul 3 la Campionatul Privat AGVPS Feeder Clasic Individual la etapa de pe Racoviță, Olt în 2019, demonstrând dedicația sa pentru latura competițională a pescuitului.

crap la method feeder

Dedicarea sa pentru domeniu este subliniată și de formarea profesională continuă, devenind din 2017 antrenor de pescuit sportiv după doi ani de studii la Centrul național de formare și perfecționare a antrenorilor. Claudiu nu se oprește aici; pasiunea sa pentru pescuit este egalată doar de dorința sa de a împărtăși și educa. Acest lucru l-a determinat să se specializeze și în SEO, copywriting și marketing digital, competențe pe care le folosește pentru a gestiona cu succes proiecte online precum supeerpescar.ro sau, în trecut,  dependentdefeeder.ro.

Abordarea sa în pescuit este una inclusivă, practicând pescuitul atât la pești pașnici, cât și la răpitori, fără discriminare. Superpescar.ro, proiectul său de suflet, este un teren de joacă personal unde abordează orice stil de pescuit și discută deschis despre echipamente, noutăți, tehnici și principii. Este un spațiu unde Claudiu adună informații, povești, împărtășește opinii și oferă ghidaj și sfaturi bazate pe experiențele sale.

Superpescar.ro nu este doar o platformă susținută de pasiunea și dedicarea lui Claudiu, ci și de comunitatea de cititori. Contribuțiile lor prin interacțiunea cu reclamele de pe site sprijină financiar și asigură dezvoltarea continuă a acestui proiect.
E-mail

pescuit pe dunare - dril la rasarit

Fotografii si clipuri

Într-o era în care media tradițională s-a mutat pe web, creatorii de conținut devin noii jurnaliști. Claudiu te poate ajuta cu texte și imagini profesionale pentru promovarea produsului tău ! 

scobari mari pe dunare

Consultanță

Fie ca e o simplă campanie web, sau un workshop complex despre pescuit, Claudiu poate pune experiența sa în slujba proiectului tău!

pescuit la platica

Copywriting și Seo

Proiectul tău are nevoie de conținut specific, legat de pescuit? Claudiu Banu te poate ajuta cu asta! Da-i un e-mail și haide să stați de vorbă!