crap la method feeder

Super Pescar

Salut! Eu sunt Claudiu Banu, pescar, fotograf & blogger.  Fac parte dintr-un club sportiv de pescuit (2.20 Baits), particip la competiții de profil, și acum scriu pe SuperPescar.ro, pentru că  încerc să pun umărul  la ridicarea nivelului de civilizație a pescuitului românesc .

Înainte de toate astea am lucrat în câteva multinaționale,  am fondat și lucrat din 2013 cu magazinul FeederShop , am  colaborat cu presa halieutică, și cu televiziunea Fishing and Hunting. Ba chiar am urmat timp de 2 ani și cursurile Centrului național de formare si perfecționare a antrenorilor și am devenit  din 2017 antrenor de pescuit  sportiv. Iubesc  pescuitul. Am mai spus asta?  

Chiar dacă nu formal, ci din  nevoie și pasiune, m-am specializat în ultimii ani și în SEO, copywriting și marketing digital. Am desfășurat multiple proiecte online, printre care și dependentdefeeder.ro.

Pescuiesc la pașnici dar și la răpitori, fără discriminare.  Superpescar.ro  este locul meu personal de joacă unde abordez  idei, opinii, sfaturi și ghiduri despre orice stil de pescuit, de la vargă, la lansetă, de la plută, la feeder, de la baltă la râu și până  la mare. Este locul unde vorbesc subiectiv sau obiectiv despre echipamente, noutăți, tehnici & principii, locul unde adun și spun povești, împărtășesc  opinii, dar scriu și  ghiduri, ofer gratuit sfaturi și vorbesc despre idei testate pe apă.  

Haide că deja am făcut nădirea grea.  Poate te prinde, poate nu.  În ambele cazuri, tot un fel de pescuit e și acesta.

Fir întins!

pescuit pe dunare - dril la rasarit

Fotografii si clipuri

Intr-o era in care media traditionala s-a mutat pe web, creatorii de continut devin noii jurnalisti. Eu te pot ajuta cu texte si imagini profesionale pentru promovarea produsului tau ! 

scobari mari pe dunare

consultanta

Fie ca e o simpla campanie web, sau un complex workshopuri despre pescuit,  pot pune experienta  mea in slujba proiectului tau!

pescuit la platica

copywriting si seo

Proiectul tau are nevoie de continut specific legat de pescuit?  Te pot ajuta cu asta! Da-mi un e-mail si haide sa stam de vorba!

Scroll to Top