stiri pescuit doza de stiri cu sau fara solzi
|

Doza de stiri cu sau fara solzi

Am lansat canalul de youtube Super Pescar si o prima emisiune „Doza de stiri …cu sau fara solzi”. Este vorba despre o emisiune scurta, dinamica si nu tocmai serioasa despre stiri si noutati din pescuit, si domenii adiacente.

Scopul emisiunii este sa informeze intr-o maniera lejera , pescarii dornici de a afla ceea ce se mai intampla nou in acest domeniu.

Practic adun acolo informații noi din pescuit care  îmi intersectează calea și le prezint pe scurt într-un format comprimat, vesel și dinamic.

Doza de stiri este filmata de mine cu ajutorul unui aparat foto nikon, la care exista in acest moment o oferta greu de refuzat!

Dacă vrei să susții astfel de proiecte, o poți face simplu, abonându-te la canal, comentând pe clipuri, șî spunând și altora despre  aceasta emisiune.

Pe viitor intentionez sa prezint pe acest canal si o serie de solutii si informatii legate de monturi de pescuit pe care le folosesc, reviewuri la produse de pescuit pe care le folosesc sau testez, dar si partide , strategii si modaliti alternative de a accesa unele specii de pesti.

Libertate de a iesi din casa imi doresc si va doresc, pestii ne asteapta cu siguranta!

Mulțumesc,

Claudiu

Citește și :  România, prin echipa A, campioana mondiala la method feeder in 2023!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.