stiri pescuit doza de stiri cu sau fara solzi
|

Doza de stiri cu sau fara solzi

Am lansat canalul de youtube Super Pescar si o prima emisiune „Doza de stiri …cu sau fara solzi”. Este vorba despre o emisiune scurta, dinamica si nu tocmai serioasa despre stiri si noutati din pescuit, si domenii adiacente.

Scopul emisiunii este sa informeze intr-o maniera lejera , pescarii dornici de a afla ceea ce se mai intampla nou in acest domeniu.

Practic adun acolo informații noi din pescuit care  îmi intersectează calea și le prezint pe scurt într-un format comprimat, vesel și dinamic.

Doza de stiri este filmata de mine cu ajutorul unui aparat foto nikon, la care exista in acest moment o oferta greu de refuzat!

Dacă vrei să susții astfel de proiecte, o poți face simplu, abonându-te la canal, comentând pe clipuri, șî spunând și altora despre  aceasta emisiune.

Pe viitor intentionez sa prezint pe acest canal si o serie de solutii si informatii legate de monturi de pescuit pe care le folosesc, reviewuri la produse de pescuit pe care le folosesc sau testez, dar si partide , strategii si modaliti alternative de a accesa unele specii de pesti.

Libertate de a iesi din casa imi doresc si va doresc, pestii ne asteapta cu siguranta!

Mulțumesc,

Claudiu

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.