tomy pickering din nou manager , de dataasta la echipa de method
|

Tommy Pickering – noul manager al echipei nationale engleze de Method feeder

Tommy Pickering, o legendă a pescuitului din Anglia, a fost numit în funcția de manager al noii echipe de pescuit la method feeder a Angliei, pe o perioadă inițială de trei ani.

Tommy, care locuiește în South Yorkshire, aduce o bogată experiență la nivel internațional în rolul său, atât ca pescar multiplu campion mondial, cât și ca manager, având experiență în echipa națiunilor, în patru decenii, atât ca pescar, cât și ca manager al echipelor Feminine și Feeder.

Tommy a fost selectat pentru prima oară să reprezinte țara sa în 1978, când avea doar 23 de ani și a devenit o parte integrantă din planurile lui Dick Clegg, pescuind în 15 Campionate Mondiale la stationar și câștigând 21 de medalii mondiale și europene, inclusiv aurul individual în Bulgaria în 1989, într-o combinație de discipline.

Ca manager și antrenor, a condus echipa Angliei la opt Campionate Mondiale Feminine, aducând acasă opt medalii, în timp ce a fost și instrumentul cheie în crearea echipei Angliei de pescuit la Feeder, pe care a condus-o din 2011 până în 2018, câștigând două medalii de aur pe echipe, printre cele 12 medalii obținute.

„Am spus că nu voi mai fi niciodată manager, dar nu am putut refuza această ofertă, este un eveniment cu adevărat interesant și sunt mândru să port emblema și să conduc echipa. Oricine mă cunoaște știe mândria pe care o am să port cei trei lei (emblema angliei) pe tricou și când a apărut oportunitatea pentru acest rol, am știut că este cel potrivit pentru mine”, a declarat Tommy. „Este o plăcere și o onoare să fiu numit manager”.

Tommy Pickering

Campionatul Mondial de Pescuit la Method Feeder are ca specific faptul ca se utilizeaza momitoare de tip Method, Banjo si pellet feeder, cu strune scurte, iar momelile permise sunt peletele si boiliesurile. Competitia a fost lansata in 2021 in Ungaria si s-a desfasurat si anul trecut in Africa de Sud acolo unde Romania s-a clasat pe locul 4. Anglia va participa pentru prima data in aceasta competitie anul acesta, in Spania, pe 18-19 noiembrie.

Citește și :  Echipele romanești la competiții internaționale de pescuit: între susținere și exigență

Tommy a mai declarat: „Tehnica de pescuit la method feeder este in continua dezvoltare la nivel mondial, iar acest eveniment va deveni din ce in ce mai important. Sunt mandru sa fiu capabil sa conduc prima echipa a Angliei care va concura in campionatele mondiale. Este o locație pe care o cunoaștem din Masters-ul iberic, astfel că avem un avantaj care ne va ajuta, dar este important să nu stăm pe laurii noștri și să facem tot ce ne stă în putință pentru a câștiga aurul”.

Steve Fitzpatrick, directorul competițiilor de pescuit si al echipei Angliei, a fost încântat de numirea lui Tommy Pickering:

„Se poate spune cu siguranta ca Tommy Pickering este un castigator innascut atat ca pescar, cat si ca manager, iar recordul sau in ambele domenii este fara egal la nivel mondial”.

Steve Fitzpatrick

Selectionarea echipei va avea loc intr-o sesiune de evaluare in aceasta primavara, iar toti pescarii englezi care doresc sa faca parte din echipa avor aplica pentru un loc in perioada urmatoare. Solicitantii trebuie sa trimita CV-ul lor la adresa kelly.latimer@anglingtrust.net pana vineri, 31 martie 2023.

Campionatul mondial de pescuit la method feeder se va desfasura in Valencia, Spania, pe 18-19 noiembrie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.