Nu pleca la pescuit vara aceasta, fără aceste accesorii esențiale! 1

Nu pleca la pescuit vara aceasta, fără aceste accesorii esențiale!

Salut, prieteni pescari! Sunteți gata să înfruntați canicula și să vă avântați la pescuit în ciuda prognozei meteo?

Ei bine, pasiunea nu cunoaște limite, dar, în aceste zile incendiare, este bine să ne reamintim câteva informații despre toate accesoriile esențiale pe care fiecare pescar ar trebui să le aibă.

Fie că sunteți obișnuiți cu pescuitul în astfel de condiții, sau abia acum cochetați cu această distracție plină de satisfacții, aceste lucruri indispensabile vă vor ajuta să vă păstrați concentrarea asupra apei și a peștilor în ciuda căldurii!

Nu pleca la pescuit vara aceasta, fără aceste accesorii esențiale! 2
  1. Ochelarii de soare polarizați – arma secretă împotriva strălucirii soarelui
    Imaginați-vă că după ce ați nădit locul și ați aruncat undița, soarele care a răsărit va întâmpina cu o lumina orbitoare a soarelui care se reflectă pe suprafața apei. Aici intră în joc ochelarii de soare polarizați! Nu numai că vă protejează ochii de razele UV dăunătoare, dar va permite sa vedeți pluta fără sa mijiți privirea, permițându-vă să observați orice mișcare a ei, fără.
  2. Bluzele cu protecție UV – Protejați-vă în timp ce va distrați pe malul apei!
    Știați că expunerea prelungită la lumina directă a soarelui ne poate afecta nu doar pe noi, oamenii, ci și pe prietenii noștri solzoși de sub apă? Investiția în tricouri cu protecție UV de înaltă calitate asigură faptul că atât pescarii, cât și viețuitoarele acvatice rămân în siguranță în timp ce se bucură de habitatele lor respective. În plus, aceste cămăși sunt concepute cu gândul la confort, astfel încât nimic nu se interpune între dumneavoastră și remontarea acelor capturi trofeu!
  3. Șapcă albă – Cam ca a lui Bob Nudd, dar mai respirabilă. (Merg și alte culori, desigur cat mai deschise, dar nu la fel de bine). Marii producători de echipamente de pescuit au mai toți în oferta șepci de culoare deschisă, care respiră foarte bine și care ne pot tine capul rece în zilele fierbinți.
  4. Umbrela de nadă și momeală – Creează-ți propria oază de umbră pentru a proteja momelile și nadele tale de soare. Momelile vii nu se simt bine la temperaturi ridicate, chiar si viermușii se supra-încălzesc si mor sub razele soarelui. Să nu mai vorbim despre râme, care sunt chiar mai sensibile la căldură. Nu vă temeți, însă; echipat cu o umbrelă de încredere special concepută pentru nevoile pescarilor, veți avea protecție instantanee împotriva soarelui, nada nu se va usca iar momelile vor rămâne vioaie si atractive, de-a lungul partidei de pescuit.
  5. Crema de protecție solară – o apărare obligatorie împotriva razelor nocive. În timp ce petrecerea orelor înconjurat de peisaje frumoase poate părea idilică în timpul expedițiilor de vară, nu uitați să vă protejați de arsurile solare enervante! Aplicarea regulată a cremei de protecție solară vă ajută să vă protejați pielea de razele dure ale soarelui, permițându-vă să pescuiți confortabil toată ziua.
  6. Apa, apa și iar apa! (Nu cafea, suc sau bere). Pe măsură ce temperaturile cresc în timpul zilei, este crucial să nu subestimați niciodată puterea hidratării! Asigurați-vă că aveți la dumneavoastră cantități ample de apă, deoarece menținerea hidratării vă menține nivelul de energie ridicat și vă permite să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat: pescuitul propriu zis! Cafeaua, sucurile sau alcoolul nu vă vor hidrata la fel de bine precum apa. Deși pot părea răcoritoare/energizante pe moment, ele vă pot deshidrata și vă pot face sa plecați mai repede spre casa. Apa plată este întotdeauna cea mai bună alegere. Așadar, umpleți-vă sticlele cu apă rece și proaspătă înainte de a pleca la pescuit și asigurați-vă că aveți cantități suficiente. Hidratarea corectă este cheia!
Citește și :  De ce ar trebui să investești într-o bluza UV pentru pescuit?

Dacă in timpul partidei începe să vă fie prea cald și să nu vă simțiți bine, nu ezitați să întrerupeți partida și găsiți puțină umbră – Faceți pauze binevenite în locuri răcoroase pentru a vă relaxa, și a putea reveni cu forte proaspete. Ascultați-vă corpul și evitați extenuarea excesivă.

Imagine din Sulina cu o barca pe Dunăre, la apus de soare.

Deci, iată-le – cele 6 lucruri fără de care SuperPescar nu vă recomandă să mergeți la pescuit, in aceste zilele caniculare. SuperPescar îi invită pe toți pescarii aventuroși – fie că sunt începători sau profesioniști experimentați – să se echipeze corespunzător înainte de a porni către apă! Amintiți-vă, oameni buni: succesul la pescuit poate fi măsurat în kilograme sau centimetri, dar este întotdeauna creat prin pregătire.

Citește si:

Așa că asigurați-va că veți pescui mai mult, luându-vă ochelarii de soare polarizați, bluzele cu protecție UV, o șapcă albă sau o pălărie, umbrela de nadă, crema de protecție solară, și multă, multă apă cu voi!

Fire întinse!
Echipa SuperPescar

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.