Permis de pescuit ANPA 2023 (online), ARBDD si PG-uri: Ghid complet
În acest articol, vă vom oferi informații complete și actualizate pentru anul 2023 despre permisul de pescuit sportiv recreativ. Acesta este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Permis ANPA online„, deoarece poate fi obținut direct de pe site-ul ANPA.
Vom discuta despre ce este acest permis, care sunt cerințele pentru a obține unul și pasii de urmat. Exista cateva modificari fata de anul precedent, asadar aceste informații sunt utile pentru orice pescar sportiv, nou sau vechi.
De asemenea, în partea a doua regăsiți informații despre cum se obține avizul de pescuit pe zonele de Frontieră (PG). Și despre permisul de pescuit în interiorul biosferei Delta Dunării (Permis ARBDD).
Toate aceste documente sunt necesare oricui dorește să practice legal pescuitul!
- Permis de pescuit ANPA 2023 – Ce este și cât costă?
- Câte tipuri de permise de pescuit ANPA există?
- Pescuit 2023- Pașii pentru obținerea online a permisului de pescuit sportiv recreativ
- Obligațiile posesorului de permis de pescuit:
- Cum procedati daca vreti sa recuperati permisul deja emis, sau daca ati uitat parola?
- Avizul Politiei de Frontieră ( așa numitul PG sau Permis de Graniță )
- Pescuitul recreativ in Delta Dunării – cu permis ARBDD
- Concluzie
Pentru informatii detaliate citeste mai departe!
Începând cu anul 2023, se poate solicita si obține permisul de pescuit ANPA online direct de pe platforma dedicata, pentru 3 categorii de ape publice din România:
- Pentru Dunăre cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate din România . (Inclusiv pentru apele publice de munte ai nevoie tot de Permisul de pescuit ANPA 2023 -pentru Dunăre). Pe www.anpa.ro solicitare permis – Aceasta solicitare o poate face orice pescar.
- Pentru Marea Neagra – Permisul anpa de pescuit pentru Mare; Idem, orice pescar poate solicita acest permis pe www.anpa.ro permise online.
- Pentru apele contractate de asociatiile de pescari – Permisul de pescuit ANPA 2023 pentru apele concesionate – Poate fi solicitata doar de catre asociatiile de pescari recreativi;
Platforma online de pe siteul anpa elibereaza online direct pescarului permis de pescuit recreativ valabil pentru dunare si mare. Nu ii elibereaza direct un permis de pescuit recreativ valabil pe habitatele concesionate.
Noutate: Diferit de anul precedent, de la 1 ianuarie 2023 pentru obținerea permisului anpa, este necesar să răspundeți corect la un chestionar cu două sau trei întrebări din legislația legată de pescuit.
Dacă greșiți la chestionar (mai mult de 50%) permisul nu se va mai putea genera pentru CNPul dumneavoastră, iar procesul va fi blocat pentru o perioadă de timp.
Tocmai de aceea am publicat pe site si o lista cu:
Exemple de intrebări si răspunsuri la chestionarul anpa!
Permis de pescuit ANPA 2023 – Ce este și cât costă?
Permisul de pescuit sportiv pentru anul 2023 este gratuit. (Însă pentru apele contractate este necesar sa fiți înscris într-o asociație de pescari, unde veți plăti cel mai probabil o cotizație de membru).
Permisul este un document care permite unei persoane să pescuiască legal în Dunăre și toate apele neconcesionate (necontractate) din România, sau în Marea Neagră.
Permisul de pescuit recreativ este nominal, și netransmisibil.
Poate fi eliberat online, numai de către Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).
Cel mai ușor se obține accesând online de pe site-ul ANPA sectiunea dedicata permiselor . (Regăsiți mai jos, pașii de obținere cu explicații detaliate ).
Indiferent de data obținerii, valabilitatea permisului de pescuit este de un an calendaristic.
Așadar este valabil numai până la sfârșitul calendaristic al anului în care este emis, chair daca il scoateti, de exemplu, pe 30 decembrie.
Acest permis permite practicarea legală a pescuitului sportiv de agrement și este necesar și obligatoriu pentru a pescui legal în cea mai mare parte a țării.
Atentie: Se pot crea maxim 5 permise de la aceași adresă de domiciliu!
Saga permiselor de pescuit nu se oprește însă aici.
Câte tipuri de permise de pescuit ANPA există?
Există asadar acum trei tipuri diferite de permise ANPA :
- permis pescuit recreativ pentru Dunare cu brațele sale și zone necontractate (apele interioare neconcesionate);
- permis pentru Marea Neagră;
- permis de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile beneficiare ale contractelor.
Un pescar poate solicita atât permisul pentru pescuit pe Dunăre cât și cel pentru Marea Neagră.
Pentru apele (zonele) contractate de asociațiile de pescari, ANPA emite incepand cu 01.01.2023 un nou tip de permis.
După 01.01.2023, permisul de pescuit ANPA 2023 pentru apele contractate din România se poate obține doar prin intermediul unei asociaţii de pescari.
Pescarul se poate inscrie in asociatia pe ale carei ape concesionate doreste sa pescuiasca, , iar aceasta poate solicita si cel de-al treilea tip de permis de la anpa, pentru acele ape concesionate pe care le gestionează.
Acest permis le permite posesorilor să pescuiască legal pe toate apele contractate ale asociatiei, precum si pe alte ape contractate de alte asocitatii, atata vreme cat intre asociatia la care este membru si acele asociatii exista protocol de reciprocitate. Insa doar cu acest permis nu s epoate pescui legal și pe Dunăre sau Marea Neagră.
Lista habitatelor piscicole naturale contractate și necontractate din România se găseste aici !
Asadar, pentru a practica pescuitul sportiv pe habitatele piscicole naturale contractate, este necesar să vă adresați asociațiilor de pescari recreativi beneficiare de contracte .
Va trebui de asemenea și să le plătiți fie o taxă zilnică de pescuit fie o taxă de cotizație /membru anuală! Doar ei pot solicita permisul de pescuit online, pentru dumneavoastră.
Atenție, pentru pescuitul în Delta Dunării, este necesar un alt permis, cel emis de ARBDD ( Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării ).
De ce sa fie simplu cand poate fi complicat, am spune…
Un pescar care vrea să pescuiască în toate apele neconcesionate din România, inclusiv Delta Dunării va avea nevoie așadar de cel puțin 3 permise diferite de pescuit.(Doua Anpa si unul ARBDD).
Permisele de pescuit recreativ sunt valabile pentru pescuitul în habitatele piscicole naturale necontractate.
Permisele de pescuit pentru Marea Neagră permit pescuitul doar pe litoral și în apele maritime interioare.
Permisele ARBDD sunt valabile doar pentru pescuitul în Delta Dunării.
Si nici astea nu sunt tot ce are nevoie pescarul, dar intai o sa vedem pasii de obtinere a permisului clasic.
Pescuit 2023- Pașii pentru obținerea online a permisului de pescuit sportiv recreativ

Atentie, incepand de anul acesta pentru obtinerea permisului trebuie să răspundeţi corect la câteva întrebări din legislaţie.
- Pasul 1: Completati CNP-ul si selectati tipul de permis dorit – Mare Neagra sau Dunare.
- Puteti selecta ambele optiuni simultan. Verificati intorducerea corecta a datelor.
- Selectati apoi optiunea „Nu sunt robot„.
- Observatie: Daca aveti permisul anului anterior suspendat, nu veti putea obtine un alt permis pana la expirarea suspendarii.
- Pasul 2: Completati informatiile necesare.
- Asigurati-va ca numele si prenumele incep cu litera mare, au cel putin 3 caractere si nu contin litere sau semne speciale, in afara de spatiu sau cratima.
- Completati localitatea si adresa.
- Introduceti o adresa de email valida, pe care veti primi un email prin care sa va activati contul din platforma de Permise ANPA.
- Acest cont va va permite sa va conectati la platforma sa descarcati permisul , dar si sa depuneti fisa de captura. Tot de aici permisul poate fi recuperat online.
- Nedepunerea declaratiilor de captura poate impiedica obtinerea permisului de anul urmator.
- Pasul 3: Veti primi o lista de intrebari de legislatie la care trebuie sa raspundeti.
- Am detaliat acest pas in articolul: Întrebări si răspunsuri chestionar permis ANPA .
- In prezent, raspunsul gresit la aceste intrebari nu blocheaza emiterea permisului, dar duce la blocarea procesului pentru o perioada de timp.
- Pasul 4: Veti primi confirmarea daca ati raspuns corect sau gresit la intrebarile de legislatie.
- Pasul 5: Daca nu ati avut un permis activ anul trecut, veti fi informat despre acest lucru. Daca ati avut permis, dar nu ati depus declaratiile de captura necesare, procesul se va bloca.
- Pasul 6: Veti primi permisul/permisele solicitate, pe care le puteti imprima sau descarca prin optiunea save as PDF.
- Pe e-mail-ul furnizat veti primi un link spre contul dvs, unde puteti reseta parola.
- Va puteti astfel conecta la platforma pentru a accesa permisele sau pentru a relua procesul pentru obtinerea altui permis.
- Tot aici veti putea depune si fisa de captura.
În imagini, pașii de obtinere permis de pescuit emis pentru pescari de pe platforma online ANPA ar arăta astfel:







Obligațiile posesorului de permis de pescuit:
- Să aibă asupra lor permisul de pescuit atunci când merge să pescuiască, împreună cu cartea de identitate. Repet, permisul de pescuit recreativ este valabil numai însoțit de actul de identitate ce a stat la baza emiterii acestuia.
- Posesorii de permis de pescuit recreativ emis în anul curent, au obligația întocmirii fișei de captură ( parte integrantă a permisului de pescuit recreativ) după fiecare partidă de pescuit desfășurată.
Vorbim si despre aceasta fisa de captura într-un articol dedicat, dar pe scurt si in cele ce urmează, mai jos.
Ce este fișa de captură și până când trebuie depusă?
Fișele de captură reprezintă o listă a capturilor realizate prin pescuit recreativ de către fiecare pescar. Practic este o modalitate de a raporta către anpa rezultatele individuale, astfel ei pot tine o evidență a totalului capturilor realizate de pescarii sportivi. (Fisa este chiar simplu de completat dacă țineți un jurnal de pescuit).
Conform informatiilor de la anpa: „Depunerea fiselor de captura are rolul de a ajuta la mentinerea echilibrului speciilor astfel incat sa nu se ajunga la disparitia acestora. Atenție la completarea fișelor de captură. Completarea corectă și transmiterea lor până la termenul stabilit de către ANPA va constitui un motiv de eliberare sau refuz pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ pentru anul următor.”
In anul anterior fisa de captura trebuia trimisa pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale . (Lista cu sediile teritoriale anpa este disponibila pe siteul anpa). Acum se poate completa direct in cont.
Trebuie trimisă de către fiecare pescar pană cel tarziu in luna februarie a anului în curs pentru anul anterior (pentru 2022 trebuie depusă până la data de 28 februarie a anului 2023).
NOU: Pentru a depune fișa de captură la ANPA în mod simplificat, accesați site-ul oficial, autentificați-vă cu adresa de e-mail și codul de verificare primit pe e-mail, apoi navigați la „Fișa de Captură”. Alegeți tipul de permis și introduceți datele solicitate, apoi confirmați și depuneți fișa. Această metodă online facilitează conformarea cu reglementările de pescuit și contribuie la gestionarea resurselor acvatice.
Cum procedati daca vreti sa recuperati permisul deja emis, sau daca ati uitat parola?
Cand va conectati pe site-ul anpa, aveti optiunea „Persoane Fizice”. Acolo puteti selecta „Recuperare permis„.

Veti deschide o pagina de autentificare.
Introduceti adresa de email in campul „Username” si parola in campul „Password”. Daca ati uitat parola, puteti folosi optiunea „Ai uitat parola?”, iar apoi veti primi un email care va va ajuta sa configurati o parola noua.
Dupa completarea campurilor „Username” si „Password” si apasati butonul „Intra in cont”.
Pentru a asigura siguranta contului dvs., la fiecare logare, platforma va trimite un cod pe adresa de e-mail. In cazul in care platforma primeste numeroase solicitari, acest email poate intarzia sa ajunga la dvs.
Va sfatuiesc sa nu va grabiti , sa asteptati sa primiti codul inainte de a continua procesul de logare.
Codul are patru cifre pe care trebuie sa le introduceti in campul „Cod de validare” si apoi sa apasati butonul „Verifica„.
Va trebui să intrați din nou in cont sa introduceti codul primit pe mail, și veți putea accesa permisul.

Astfel veti accesa contul si veti putea descarca permisul/permisele ori de cate ori aveti nevoie, precum si sa depuneti notele de captura asociate partidelor de pescuit.

Un truc de la Super Pescar: Dacă serverul este accesat de foarte mulți pescari, așa cum se întâmplă imediat după anul nou, și nu poți parcurge pașii ( site-ul blocându-se), poți încerca în primul ecran să selectezi varianta în limba engleză a site-ului!
Dar povestea noastra despre permise necesare pentru pesacrul ce vrea sa respecte legea nu se oprește aici… Pentru că dacă vrem să pescuim pe Dunăre în zona de frontieră mai avem nevoie și de…
Avizul Politiei de Frontieră ( așa numitul PG sau Permis de Graniță )
Pescuitul în apele de frontieră, apele maritime interioare și în marea teritorială se efectuează, în condițiile legii, în locurile și sectoarele stabilite de autoritățile competente, cu avizul prealabil al organelor Poliției de Frontieră Române (aviz pescuit frontiera).
Așadar pentru pescuitul pe mare, cel în zonele de frontieră, pescuitul pe Dunăre, Siret , prut si alte ape aflate la 30 de km de granițele tarii aveți nevoie pe lângă un permis pescuit ANPA valabil si de avizul politiei de frontiera (așa numitul „PG” prescurtare de la „ permis de granita ”).
Acesta se eliberează pe baza permisului de pescuit recreativ, si a unei cereri in care este selectata (menționată) și zona de pescuit. Este valabil 1 an de la data emiterii (nu doar un an calendaristic).
Atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice, PG-ul se poate obține Online prin intermediul formularului dedicat de pe www.politiadefrontiera.ro.
În prezent pentru obținere PG sunt necesare următoarele documente scanate:
- Cererea de eliberare a avizului de pescuit
- Poză sau scan după BI/CI posesorului permisului de pescuit care face cererea.
- Permisul de pescuit ANPA -eliberat de Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură (A.N.P.A.) și A.R.B.D.D pentru județele Tulcea și Constanța.
Formularul se completează online si se atașează documentele menționate. Pentru mai multe zone, nu completați pe modelul de cerere decât datele dumneavoastră, fără zone sau Km fluviali.
Sunt considerate zone de frontieră / zone supuse regimului de control al Poliției de Frontieră următoarele:
- teritoriul aflat pe o adâncime de 30 km. față de frontiera de stat si țărmul Marii Negre, către interior;
- suprafața aeroportului sau a portului cu platformele, imobilele si instalațiile aferente – in județele din interiorul tarii, unde funcționează aeroporturi si porturi deschise traficului internațional;
- fâșiile de teren, situate pe o adâncime de 10 km de o parte si de cealaltă a malurilor Dunării interioare, deschisa navigației internaționale, inclusiv brațul Măcin în întregime.
Pescuitul recreativ in Delta Dunării – cu permis ARBDD
După cum spuneam mai sus, permisul eliberat de agentia nationala pentru pescuit si acvacultura nu este valabil in Delta Dunării . Pentru practicarea pescuitului recreativ in rezervația Biosferei Deltei aveți nevoie de :
- Permis de acces în rezervație pentru turiști (permis acces delta);
- Permis de acces pentru nave și ambarcațiuni- dacă aveți o barcă;
- Permis de acces pentru autovehicule- daca intrați in Delta cu autovehiculul;
- Permis de pescuit recreativ/sportiv in ARBDD – (anual) cu valabilitate până la 31 dec;
Permisele ARBDD pot fi achiziționate online de pe https://permise.ddbra.ro/, de la automatele instalate la sediul ARBDD direct de la punctele de lucru ARBDD.
Despre permisele ARBDD online:
- Permisele pot fi achiziționate anticipat (de exemplu: achiziționez acum permis de acces șalupă pentru 7 zile începând de joi, săptămâna viitoare);
- Permisele anuale sunt valabile până la 31 decembrie ale anului pentru care se achiziționează, indiferent de data achiziționării.
- O persoană sau o societate poate achiziționa permise pentru mai multe persoane (de exemplu, un agent de turism poate achiziționa permisele pentru un viitor grup de turiști);
- Pentru plățile cu card bancar, tranzacție va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca: www.plationline.ro sau Plationline;
- La finalizarea cu succes a tranzacției, permisul/ permisele vor fi trimise ca fișier pdf atașat la adresa de e-mail declarată de dvs.
- Fiecare permis trebuie imprimat, decupat, iar titularul trebuie să-l poarte asupra lui pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării și să-l prezinte organelor de control, odată cu actele de identitate;
- Permisele ARBDD conțin elemente unice de identificare (text/grafică), iar agenții de control au dispozitive de citire și validare automată a acestora.
Concluzie
Dacă aveți întrebări, sau observații, legate de permisul de pescuit recreativ valabil emis de anpa, PG-uri sau ARBDD, vă rog să mă anunțați în comentariile de mai jos!
Pentru informatii suplimentare direct la ANPA, ii puteti contacta la adresa de e-mail: permise.pescuit@anpa.ro
Dacă ați ajuns aici, ați aflat tot ce este necesar pentru pentru obținere permis pescuit 2023. Urmati acest ghid, in obtinerea tuturor documentelor si va puteti bucura de practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole din Romania, in Delta, pe Dunare cu brațele sale și zone necontractate . Desigur toate aestea tinand cont de perioadele de prohibitie.
Fir intins!
Bună, așadar pentru ceea ce spuneți mai jos, sa înțeleg ca dacă plătesc taxa de membru anuala la o asociație din Sibiu ( este doar un exemplu) , o sa pot pescui legal pe orice apa contractata din România?
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Pentru apele (zonele) contractate de asociațiile de pescari, ANPA emite incepand cu 01.01.2023 un nou tip de permis.
După 01.01.2023, permisul de pescuit ANPA 2023 pentru apele contractate din România se poate obține doar prin intermediul unei asociaţii de pescari.
Asadar o asociatie care are in concesiune o apă poate solicita si cel de-al treilea tip de permis – pentru acele ape concesionate pe care le gestionează.
Acest permis le permite posesorilor să pescuiască legal pe toate apele contractate, dar nu și pe Dunăre sau Marea Neagră.
Veți putea pescui pe apele asociației din Sibiu dar și pe apele contractate de alte asociații care au contract de reciprocitate cu asociația din Sibiu.
Multumim mult pentru informații si clarificari, mai clar de atât nu cred ca se poate. Anul asta au fost ceva schimbări în legislație și s-au generat confuzii. Vom vedea ocazia sa testam și suportul asociațiilor de profil odată cu numărul mare de solicitări din partea pescarilor. În rest, fire întinse sa avem !
Cu drag! Multi dintre noi ne grabim in primele zile ale anului sa ne asiguram ca vom avea permis valabil pe habitatele piscicole naturale, si ne dorim ca procesul de obtinere online de pe siteul anpa.ro sa fie unul cat mai facil. Fir întins!
Foarte bine explicat fiecare pas! Se pare ca in fiecare an mai apare ceva nou in legislatie care „simplifica” lucrurile. Multumim!
Foarte util articolul. Mulțumim !
Multumesc de apreciere! Incerc sa ajut cu informatii cat mai la la zi, cat mai utile pescarilor care doresc sa obtina permise online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro. Fir intins!
Super material !
Multumesc Rechine! Sa fie cu permise pescuit la toata lumea, fara numar, de la zona colinară și de șes pana munti si-n codrul des!Se stie!
O sinteza binevenita! Cu muulttt mai clar decat pe site-ul lor.
Multumesc Cristian! Nu prea pot sa zic ca mi-a iesit chiar sintetizat, informatia e destul de stufoasa. Am plecat de la ghidul online tot de pe site-ul anpa, plus cele de pe arbdd si de la politia de frontiera, si am detaliat astfel incat sa ajut pescarii sa treaca repede prin tot procesul.
Saltu cât mar costa un permis de pescuit pe toate apele curgătoare și statute lacuri mulțumesc. Și unde îl pot face
Nu exista un singur permis care sa acopere toate apele(munte, ses). Sunt permise diferite. De asemenea, apele au regimuri diferite, unele fiind concesionate. Permisele ANPA sunt gratuite dar sunt valabile doar pe apele neconcesionate. Toate detaliile acestea sunt in articol.
Mi-a luat ceva timp sa citesc , in acelasi timp a meritat efortul. Mai complet si mai detaliat de atat nu am vazut nicaieri. Multam fain !
Multumesc si eu, Cezar! Practic ai dovada clara ca ai platit cu timp pentru un permis de pescuit online gratis. 🙂
Datorita acestui articol am reușit fara nici o problema să-mi procur permisul de pescuit pentru anul in curs !
Super pescar mă înclin
Multumesc Andrei! Fir intins si sper sa ne vedem pe malurile apelor!
Am două probleme de ridicat:
1.Am incercat sa recuperez un permis si nu am reusit (cu toate ca am parcurs toti pasii ;
2.Am gresit la alt permis o cifra de la cnp;cum procedez sa corectez …
Cum anulez acel permis ca sa ma loghez din nou si sa se genereze un nou permis valid ?
Te salut Toma!
Pentru problema 1 ridicata de tine : Tocmai am verificat pasii si am intrat in cont unde am regasit permisele. Pasii urmati de mine: Am dat click pe persoane fizice. Apoi pe recuperare permis. M-am logat cu adresa de mail si parola aleasa. Am ajuns intr-o pagina noua, in care mi-a fost solicitat codul de 4 cifre trimis pe mail. Am luat de pe mail codul, l-am introdus in pagina aceea si am ajuns in cont. Acolo, in cazul meu sunt afisate cele doua pemrmise (Dunare si mare).Le pot tipari si in loc sa trimit catre imprimata dau „save as pdf”.
Pentru problema 2: In teorie urmezi aceeasi pasi,dar, odata fiind in cont bifezi permisul gresit (e o caseta acolo) si apesi butonul „sterge” aflat in coltul din drepata sus al ecranului. Apoi reiei toi pasii si faci un nou permis cu datele corecte. Fiindca in practica nu am de ce sa sterg un permis valabil, am adresat intrebarea ta si catre anpa, si in masura in care voi primi un raspuns diferit, iti voi scrie aici si pe e-mail.
In eventualitatea in care ai uitat parola poti rezolva asfel: folosind adresa de e-mail, te poti duce in fereastra in care te loga astfel. Username-ul este intotdeauna adresa de email declarata la completarea procesului de emitere permise. Parola, daca ai uitat-o o puteti modifica urmand pasii acestia: intri pe „Recuperare permis”, apoi folosesti optiunea „Ai uitat parola?” pentru a iti reseta parola.
Sper sa te fi putut ajuta!
Buna ziua, am facut o greseala, am luat de baza inscrisurile de mai sus, in care este specificat ca nu se pot face mai mult de 5 permise pe aceeasi adresa. Caatare, am generat pe aceasta adresa de mail, permise atat pentru Marea Neagra cat si pentru Dunare, pentru doua persoane. In momentul in care intru in contul meu, imi arata doar permisele celei de a doua persoane. Cum pot vedea si permisele mele? Mentionez faptul ca ele sunt generate si descarcate in calculatorul meu!
Se pot solicita maxim 5 permise de la aceași adresă de domiciliu, nu de e-mail.In principiu in situatia in care doriti schimbarea adresei de email puteti solicita acest lucru la adresa de suport folosind in subiect [Schimbare adresa email] si furnizand urmatoarele informatii: CNP, adresa veche de email, adresa noua de email.Puteti trimite email la adresa permise.pescuit@anpa.ro .
Le scriu de 5 zile ca am gresit adresa de mail si nu am primit raspuns..
Din păcate altă soluție nu știu să existe. Este o perioada în care serviciul este supraaglomerat, poate după ce va trece aveți mai mult noroc. Alternativa ar fi sa încercați pe numarul de telefon de pe site-ul anpa: 0374 466 140.
Mi-am greșit numele nu și pronumele pe permis cum pot sa îmi îndrept greșeală
Din ce stiu nu aveti posibilitatea aceasta. Va trebui ca din cont sa il stergeti pe cel gresit si sa regenerati altul.
Salut , nu-mi salveaza nici o fisa de captura si nici nu-mi da posibilitatea sa sterg permisul
Salut Maxx. Îți recomand să trimiți un mail către permise.pescuit@anpa.ro in care sa specifici toate acestea.
Doresc permisu de pescuit pe Dunăre..am uitat email…am făcut o belea telefonul în apa a căzut.numele este Blejan Costel. Cnp.–-.judet.telorman localitatea turnu Măgurele. Str .–––
Singura optiune pe care o aveti este sa contactati direct anpa, fie mergand la ei, fie telefonic.
Buna ziua.Dupa complectarea datelor si a chestionarului(toate raspunsurile bune) ,la pasul urmator iti spune ca au fost epuizate cererile.Am apartament in Timisoara si casa de vacanta in Caras Severin.Nu ma lasa pe nicicare.Ce e de facut ?
Va salut. Nu există vreo informare privind limitarea numărului de permise emise pe județe sau per total. Primul gând/întrebare este daca nu cumva pe adresa de e-mail ați mai luat un alt permis. Dacă da, este nevoie de o altă adresă de e-mail pentru alt permis. Dacă nu, singura soluție la care ma gândesc este contactarea telefonica a anpa, la numărul de telefon de pe site-ul lor.
Am făcut 5 permise de pescuit pe adresa mea de e-mail, când deschid pentru recuperare permis, apar doar 2.Ce pot sa fac?
Salut. Atenție, ANPA spune ca se pot crea maxim 5 permise de la aceeași adresă de domiciliu nu de e-mail. Adică soția trebuia sa aibă permis pe alt e-mail (personal) fratele, tatal etc, la fel. va recomand sa le creati din nou, conform acestor informatii. Dacă aveți probleme, puteți contacta ANPA prin telefon sau e-mail. Sper că v-am fost de ajutor. 😊
Fir intins!